phoneBatterykhodkarabi.com

بایدها و نبایدهای باتری گوشی های هوشمند

برخی از گوشی های هوشمند باتری های قابل تعویض دارند و برخی خیر. شاید تابحال تجربه ی یک باتری فرسوده در گوشی هوشمندی که تقریباً منسوخ شده است را داشته باشید. برای مراقبت از فرسودگی باتری گوشی می توانید اقدامات پیشگیرانه را انجام دهید البته برخی باورهای غلط را کنار بگذارید.

۱-  از شارژر اصل شرکت سازنده ی گوشی هوشمند برای شارژ استفاده کنید

۲-  هر چند وقت یکبار گوشی را خاموش کنید

بسیاری تصور می کنند گوشی های هوشمند نیازی به خاموش شدن ندارند. این باور غلطی است. اگر متوجه تاخیر در عملکرد گوشی و یا هر گونه اشکال در نمایشگر شدید بلافاصله گوشی را خاموش کنید و بعد از چند دقیقه روشن کنید. اگر هرگز گوشی را خاموش نکنید، دمای بیش از حد گوشی می تواند به باتری آسیب بزند. اجزای دیگر گوشی نیز اگر بی وقفه و بدون استراحت مدام کار کنند قطعاً دچار نقص خواهند شد.

۳-  قبل از تخلیه شدن کامل شارژ باتری آن را شارژ کنید

یک باور غلط دیگر آن است که باتری گوشی را تا خالی شدن کامل شارژ نباید شارژ کرد. در صورتیکه ایده آل ترین زمان شارژ گوشی بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ باتری است. امروز اغلب باتری گوشی های هوشمند از نوع لیتیومی است و چنین باوری که تا تخلیه کامل شارژ باتری نباید آن را شارژ کرد مربوط به باتری های قدیمی است. بنابراین هرچند بار که مایلید باتری گوشی تان را شارژ کنید و نگران چیزی نباشید. تکنولوژی پیشرفته تر از اینهاست.

۴- گوشی را می توان شب تا صبح در شارژ گذاشت

برخی بر این باورند که گوشی را نباید بیش از حد در شارژ گذاشت. اما واقعیت آن است که اگر گوشی برای یک روز کامل نیز به شارژر متصل باشد مشکلی برای باتری ایجاد نخواهد شد. تنها مساله ای که باید در نظر گرفت میزان گرمای گوشی است. اگر حس کردید گوشی در حال شارژ بیش از حد داغ شده است شارژر را از برق بکشید.

phoneBatterykhodkarabi.com

چند روش کاربردی برای باتری های تلفن همراه

بهترین روش شارژ گوشی آن است که شارژر مستقیماً به برق متصل شود. شارژ کردن گوشی توسط سیم USB و کامپیوتر نیز قابل قبول است اما احتمالاً قدرت خروجی ایده آل یک شارژر دیواری را نخواهد داشت. شارژ بی سیم نیز یک سیستم پیشرفته برای شارژ دهی به گوشی های هوشمند است اما به دلیل ایجاد مقادیر پیش از حد گرما انرژی را اتلاف می کند.

اگر در موقعیت بحرانی نیاز به شارژ سریع گوشی هوشمند دارید، گوشی را در حالت .#۸۲۲۱; Airplane Mode.#8221; قرار دهید تا سرعت شارژ گیری باتری تسریع یابد.

باتری های فرسوده و یا خراب را هر گز در سطل آشغال نیندازید. باتری ها حاوی مواد خطرناکی هستند که حتماً باید بازیافت شوند. در کالیفرنیا و نیویورک بر اساس قانون باتری های خراب یا بلااستفاده حتماً باید بازیافت شوند. بنابراین خدماتی با نام Call2Recycle در بیش از ۳۰ هزار شعبه در سرتاسر آمریکا در نظر گرفته شده اند که باتری های فرسوده را جمع آوری می کنند.

0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.